Меню
м. Київ пр. Перемоги, 108/1
Наша адреса:
м. Київ пр. Перемоги, 108/1
Час роботи
Час роботи магазину:
  • Пн - Пт 10:00 - 20:00

Авокадо рослинна олія рафінована

  • Наявність: Є в наявності
Виробник: Aroma Era

Основні активні компоненти: вітаміни А, D та E, калій, кальцій, магній, натрій, фтор, цинк, бета – каротин, лецитин, жирні кислоти.

Жирнокислотний склад: пальмітинова кислота 32%, стеаринова кислота 1,5%

пальмітолеїнова 13%, олеїнова кислота 36 – 80%, лінолева кислота 18%, альфа – ліноленова кислота 5%.

 

Фармакологічна дія: протизапальна, регенеруюча, зволожуюча, тонізуюча, омолоджуюча, живильна.

 
Вплив на внутрішні органи та системи: має протекційні властивості для зниження впливу ультрафіолету на шкіру, має імуностимулюючий ефект. Ефективний при кровоточивості ясен, при парадантозі та пародантиті. Застосовується при лікуванні артриту, проблемах з печінкою.


Дерматологічний та косметичний ефект: підходить для комбінованої, сухої, чутливої, тонкої шкіри. Усуває дрібні зморшки, зволожує, робить шкіру пружною. Має омолоджуючі властивості, сприяє синтезу колагенових зв'язків. Підходить для шкіри довкола очей, пом'якшує шкіру. Ефективно при екземі, висипці, нейродерміті, псоріазі, себореї, пролежнях, обмороженнях, а також сонячних та побутових опіках, порізах, целюліті.

Зміцнює нігтьову пластину, прискорює ріст нігтів. Зміцнює вії, брови. Усуває ламкість, повертає природний блиск волоссю. Захищає шкіру від ультрафіолету та холоду.


Методи застосування:

- у чистому вигляді та в суміші з іншими рослинними оліями для догляду за шкірою тіла, обличчя, губ, рук, волоссям та шкірою голови;

- масажне масло для дорослих, дітей, забезпечує гарне ковзання;

- у складі сумішей з іншими жирними чи ефірними оліями;

- з іншими косметичними засобами;

- Добавка в приготуванні косметики (маски, креми. шампуні);

- як засіб для засмаги, для рівної засмаги.


Перевіряти на індивідуальне несприйняття! Для цього нанести олію на шкіру внутрішньої поверхні передпліччя. Відсутність побічних реакцій після 12 годин свідчить про відсутність індивідуального несприйняття! Рослинну олію можна застосовувати згідно з призначенням.

Характеристики
Основные характеристики
Латинское название Persea americana
Походження сировини Франція
Метод отримання Рафинація
Купити в один клік
230.00 грн
Доступні варіанти