Меню
м. Київ пр. Перемоги, 108/1
Наша адреса:
м. Київ пр. Перемоги, 108/1
Час роботи
Час роботи магазину:
  • Пн - Пт 10:00 - 20:00

Мигдаль солодкий рослинна олія холодний віджим

  • Наявність: Немає в наявності
Виробник: Aroma Era

Основні активні компоненти: глюкозиди, вітаміни (А, В1, В2, В6, Е та F), мінерали, білкові речовини, фермент емульсин. Неомилюваних речовин не більше 0,5% (бета-ситостерин, сквален, альфа-токоферол).

Жирнокислотний склад: олеїнова кислота 62,0-86,0%; лінолева кислота 20,0-30,0%; пальмітинова кислота 4,0-9,0%; пальмітолеїнова кислота – макс. 0,6%; стеаринова кислота – макс. 3,0%; ліноленова кислота - макс. 0,4%; арахінова кислота - макс. 0,2%; ейкосадієнова кислота - макс. 0,3%; бегенова кислота – 0,2%; ерукова кислота – 0,1%.

 

Фармакологічна дія: протизапальна, омолоджуюча, живильна, зволожуюча, протиопікова, болезаспокійлива, регенеруюча, антигістамінна.

 
Вплив на внутрішні органи та системи: застосовується при лікуванні холециститу, хронічного гепатиту, гастриту, коліту. Рекомендується при розтягуванні зв'язок, при болях у вухах, при затвердінні молочної залози. Мигдальний горіх викликає активацію розумової діяльності, корисний для зору, ефективний при лікуванні астми та виразки кишечника, діабету, атеросклерозі.


Дерматологічний та косметичний ефект: підходить для всіх типів шкіри, очищає, пом'якшує та живить її. Особливо корисно при шкірних подразненнях, лущеннях, при сухій, запаленій, чутливій шкірі. Гіпоалергенно, підходить для новонароджений, при попрілості.

Має сприятливий вплив на вікову шкіру. Регулює ліпідний та водний баланс шкіри, активізує процес регенерації клітин. Застосовується при саднах, висипах, шкірних подразненнях, екземі. Надає легку відбілюючу дію. Хороший антицелюлітний засіб, глибоко проникає в глибокі шари шкіри, активізує активізацію лімфо- та кровообігу, сприяє виведенню зайвої рідини та шлаків, зміцнює та підтягує шкіру. Живить коріння волосся, стимулює ріст, надає еластичність та блиск волоссю.

 

Методи застосування:

- у чистому вигляді та в суміші з іншими рослинними оліями для догляду за шкірою тіла, обличчя, губ, рук, волоссям та шкірою голови;

- масажне масло для дорослих, дітей, забезпечує гарне ковзання;

- у складі сумішей з іншими жирними чи ефірними оліями;

- складовий компонент косметичних кремів, масок, аплікацій, косметичних засобів для очищення шкіри та зняття макіяжу.



Перевіряти на індивідуальну нестерпність! Для цього нанести олію на шкіру внутрішньої поверхні передпліччя. Відсутність побічних реакцій після 12 годин свідчить про відсутність індивідуальної непереносимості. Рослинну олію можна застосовувати згідно з призначенням.

Характеристики
Основные характеристики
Латинское название Prunus dulcis
Походження сировини Іран
Метод отримання Холодний віджим
Купити в один клік
250.00 грн
Доступні варіанти