Меню
м. Київ пр. Перемоги, 108/1
Наша адреса:
м. Київ пр. Перемоги, 108/1
Час роботи
Час роботи магазину:
  • Пн - Пт 10:00 - 20:00

Зародки пшениці рослинна олія м'якого очищення

  • Наявність: Є в наявності
Виробник: Aroma Era

Основні активні компоненти: амінокислоти (триптофан, метіонін, лейцин, валін, ізолейцин та ін.), поліненасичені жирні кислоти (Омега-6, Омега-3 та Омега-9 кислоти), жиро- та водорозчинні вітаміни (Е, А, D, B1, B2, B3, B5, B6, B9), алантоїн, сквален (2-3%), октакозанол, близько 20 різних макро-і мікроелементів (К, Са, Mn, Zn, Су, Fe, P, Se, S , І та ін.).

Жирнокислотний склад: лінолева кислота – 44-63%; ліноленова кислота - 10-11%;

олеїнова кислота – 12-30%; пальмітинова кислота – 13-18%; 9-октадеценова кислота – 7-15%; стеаринова кислота – 0,5-2,5%

 

Фармакологічна дія: протизапальна, антиоксидантна, регенеруюча, ранозагоювальна, зволожуюча, тонізуюча, антитоксична.


Вплив на внутрішні органи та системи: проникаючи в шкіру, живить її і сприяє виведенню шлаків, шкідливих речовин. Сприяє утворенню та оздоровленню клітин, живлячи їх киснем. Сприяє покращенню складу крові. Застосовуючи для профілактики та лікування алергічних проявів, дисгормональних порушень, при лікуванні мастопатії, ерозії шийки матки, анемії, ожирінні. Нормалізує обмін речовин, функції ендокринних залоз, покращує травлення та сприяє загоєнню ерозій та виразок шлунка та дванадцятипалої кишки. Має тонізуючу та загальнозміцнювальну дію, підвищує опірність до різноманітних інфекційних хвороб. Нормалізує мікроциркуляцію крові та лімфодренаж у підшкірно-жировому шарі, попереджає появу целюлітних відкладень.

Дерматологічний та косметичний ефект: рекомендується для догляду як за жирною, так і сухою шкірою. Сприяє нормалізації водно-ліпідного балансу шкірного покриву, покращує стан епідермісу. Ефективно при зморшкуватій шкірі. Уповільнює процеси старіння, підвищує еластичність, пружність шкіри, покращує колір обличчя. Запобігає появі вікових пігментних плям. Рекомендується для усунення дрібних зморшок навколо очей та на шиї.

Заспокоює подразнену та чутливу шкіру. Чудово підходить для лікування вугрів та прищів на шкірі.

Застосовується при порізах, опіках, тріщинах, пом'якшує огрубілі ділянки шкіри. Чинить антицелюлітну дію, попереджає утворення розтяжок під час вагітності.

Відновлює структуру пересушеного і посіченого волосся.

 

Методи застосування:

- у чистому вигляді та в суміші з іншими рослинними оліями для догляду за шкірою тіла, обличчя, губ, рук, волоссям та шкірою голови;

- масажне масло для дорослих, дітей, забезпечує гарне ковзання;

- у складі сумішей з іншими жирними чи ефірними оліями;

- складовий компонент косметичних кремів, масок, аплікацій, косметичних засобів для очищення шкіри та зняття макіяжу.


Перевіряти на індивідуальне несприйняття! Для цього нанести олію на шкіру внутрішньої поверхні передпліччя. Відсутність побічних реакцій після 12 годин свідчить про відсутність індивідуального несприйняття! Рослинну олію можна застосовувати згідно з призначенням.

Характеристики
Основные характеристики
Латинское название Triticum vulgare
Походження сировини Франція
Метод отримання М'яка очистка до +40 град.
Купити в один клік
295.00 грн
Доступні варіанти